Andries Algra directeur HOT Nederland

Andries Algra wordt per 1 april directeur van het Ontwikkelingsbedrijf HOT Nederland. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Rob van den Ende, die met pensioen gaat. De 50-jarige Algra is goed bekend met de glastuinbouw, en startte zijn loopbaan in de agrarische makelaardij.

Algra woont in het Westland en is al ruim twintig jaar actief bij de Rabobank in agrarische projecten. Hij wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van de herstructureringsprojecten in bestaande tuinbouwgebieden, met als doel deze weer volledig te kunnen laten voldoen aan de eisen van moderne en toekomstbestendige glastuinbouw. „Ik kijk ernaar uit om deze overstap te maken en een actieve bijdrage te leveren aan het creëren van ruimte voor de noodzakelijke vernieuwing van de glastuinbouw” aldus Algra.

Het bestuur van Ontwikkelingsbedrijf HOT is blij met de komst van Andries Algra, zo staat te lezen op de site van Greenport West Holland. „Onze dank gaat uit naar Rob van den Ende voor zijn inzet in de afgelopen jaren. We wensen Rob, nu hij met pensioen gaat, het allerbeste en Andries veel succes in het realiseren van de verdere noodzakelijke herstructurering en ontwikkeling van de glastuinbouw”, aldus Bernard Oosterom, voorzitter van het bestuur van Ontwikkelingsbedrijf HOT.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties