Bak met kennis op HortiContact

Een sjoelbak om te laten zien dat je bedrijf veel techniek te bieden heeft. Het gebeurde op de beurs HortiContact. Ook andere technische hoogstandjes en de zoektocht naar het ideale medium voor o.a phalaenopsis was zichtbaar in Gorinchem

Groothandelaar IP Sanders merkt dat steeds meer tuinbouwbedrijven de technische klussen op hun bedrijf zelf oppakken. En die afdeling Techniek zoekt onderdelen als wielen, lagers, moeren, snaren, ringen en meetapparatuur niet alleen op internet. Sterker, voor specifieke onderdelen maken ze graag gebruik van een technische groothandel als IP Sanders, met vestigingen in Bleiswijk, Wateringen en Den Haag, die een uitgebreid assortiment koppelt aan deskundig advies en service. Op de beursvloer in Gorinchem was het bedrijf niet de enige met een sjoelbak in de stand. Wel de enige met een sjoelbak gemaakt van RVS, lagers als schijven en een telmechanisme.

In onderstaande fotoreportage die sjoelbak, maar ook sensoren, pluggen voor weefselkweekplantjes en phalaenopsis en nieuws over een groot project met zonnecollectoren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties