Bart van Gils: ’Ik kan maar beter rustig blijven’

Een jaar geleden werd er een container bij Pulcher Orchidee het erf opgereden en belandde een paar maanden lang 100% van de snijphalaenopsissen in de bak. Deze container staat er nog steeds en moet elke twee weken geleegd worden. Ondanks dat Bart van Gils het afgelopen jaar de deksel vol op zijn neus kreeg, blijft hij positief. Hij is ervan overtuigd dat er dit jaar herstel aanbreekt.

Bart van Gils vertelt dat het dit jaar duidelijk is geworden dat hij alleen voor de evenementenmarkt teelt. „Ik heb alles onder elkaar gezet en de verschillende opties overwogen. Maar ik kwam toch telkens tot de conclusie dat ik beter maar rustig kan blijven en ervoor moet zorgen dat ik er klaar voor ben als het straks weer gaat lopen. Als er straks weer bruiloften en feesten zijn, gaat de vraag weer hard toenemen.”

Wil je lezen welke stappen Bart dit jaar genomen heeft en hoe hij de toekomst ziet? Lees het volledige artikel in De Bloemisterij nummer 10. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan hier al het complete artikel en meer.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties