Beursteam dat Plantarium |Groen-Direkt gaat organiseren is bekend

  Het team dat Plantarium|Groen-Direkt gaat organiseren is bekend. Onder begeleiding van Ids Boersma, voormalig directeur beurzen van de RAI, starten zij de voorbereidingen op de beurs die in augustus plaatsvindt.

  Een van de gezichten in de organisatie van Plantarium|Groen-Direkt is Pieter Heemskerk. Sinds afgelopen najaar werkt hij als zelfstandig commercieel manager. Hiervoor werkte hij 14 jaar als verkoper bij Van der Salm Boskoop. Andere teamleden zijn Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Varb; Syste Berends van Blunt Communicatieadvies, Arjen Waltman van Groen-Direkt, en zelfstandig communicatie-adviseur Sandra van Tol.

  Ids Boersma, voormalig directeur beurzen van de RAI, heeft in de afgelopen periode de samenwerking tussen Plantarium en Groen-Direkt begeleid. Hij blijft ook in de komende periode nog betrokken bij de totstandkoming van de beurs die voor 24 en 25 augustus op de agenda staat.

  Vanaf links: Sytse Berends, Linda Hoogendoorn-Veelenturf, Arjen Waltman, Pieter Heemskerk, Ids Boersma en Sandra van Tol. (Foto: Plantarium|Groen-Direkt)
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Inscreva-se
  4 maanden geleden

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/pt-BR/register-person?ref=B4EPR6J0