Braam Roses toont trosrozen en nieuw verkoopconcept op Flower Bazar

  Braam Roses is een van de deelnemers aan The Flower Bazar, die deze week in FloriWorld in Aalsmeer plaats vindt. Het bedrijf toont de collectie trosrozen en introduceert de nieuwe verkoopcampagne Born to bloom.

  Braam Roses is een van de grootste trosrozenproducenten ter wereld. Dagelijks voeren ze hun rozen aan voor de veilingklokken van Royal FloraHolland. Het bedrijf is gevestigd in Ethiopië en introduceert regelmatig nieuwe rassen.

  Ben Braam: ‘Om onze trosrozen een extra impuls te geven hebben Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign uit Rijnsburg een nieuwe verkoopcampagne en brand voor ons ontwikkeld. Zij zijn zij goed bekend met ons product en werken ook voor de World of Spray Roses waarbij wij als kweker zijn aangesloten.’

  Born to bloom

  De nieuwe verkoopcampagne heet Born to bloom. Dit is eveneens doorgevoerd in een nieuwe website met kleurrijke inspiratievoorbeelden. Hier staat het verhaal van trosrozen, evenals de opmars van wedding naar luxe boeket en de vele toepassingsmogelijkheden van de trosrozen.

  Flower Bazar

  The Flower Bazar van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 september in FloriWorld Aalsmeer. Donderdag is Lisianthusdag waarbij alle 22 Lisianthustelers aanwezig zijn en vrijdag is de ‘Lady’s Circle’ met topvrouwen uit de sierteeltsector. Kijk voor alle deelnemers op de website.

  Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. The Flower Bazar is een initiatief van 2Dezign als een nieuw platform om elkaar te ontmoeten in een luxe pop-up boetiek omgeving.

  Bron en foto’s: 2Dezign

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties