Bloemenbureau Holland komt met Kerstcampagne

Bloemenbureau Holland telt samen met de consument af tot kerst en geeft twaalf dagen lang cadeaus weg. De promotiecampagne vindt plaats op Instagram.

Op zondag 13 december is de ’12 Days to Christmas actie’ op de internationale bloemen- en plantenaccounts op Instagram begonnen. Speciaal voor kerst is er een kersttafel gecreëerd en van 13 t/m 24 december wordt daar iedere dag een stukje van vrijgegeven door een foto te plaatsen op de Instagramaccounts @howflowersdothat en @thejoyofplants. Alles wat op tafel ligt dient als inspiratie voor de volgers. Daarbij maken zij ook kans om te winnen wat die dag op tafel ligt. Dit kunnen bijvoorbeeld cymbidiums zijn, maar ook een bloemen- of plantenparfum ligt op tafel.

Op 24 december geeft Bloemenbureau Holland het laatste stukje van de tafel op Instagram vrij. Dan verschijnt de tafel, geïnspireerd op de stijltrend The World Beyond, in zijn totaliteit. Een tafel met een overdaad aan bloemen en planten, mossen die over tafel lopen, kleurverloop in accessoires, prints in bladeren en takken, bloemenmotieven die vervreemden en glanzende metallics die afsteken tegen de natuurlijke wereld.