Bloemenbureau Holland lanceert online magazine

Eind mei lanceert Bloemenbureau Holland een online magazine: The Green Gallery.

Het doel van het magazine is trendzetters in Europa op een spannende en artistieke manier te laten ervaren hoe mooi de natuur is. Bloemenen planten worden gepresenteerd als eigentijdse muzes voor liefhebbers van mode, design, kunst en interieur.

Het magazine komt tot stand onder leiding van founding editor Nancy Berendsen, voorheen hoofdredacteur van onder andere lifestyle magazine Living en Holland Herald van KLM.

De eerste uitgave staat volledig in het teken van bloemen en biedt content gemaakt in samenwerking met toonaangevende en opkomende artiesten, zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk en stylisten van Elle Decoration.

Op www.thegreengallery.com komt het magazine beschikbaar in het Frans, Duits, Engels en Nederlands. Naast desktop is het magazine te bekijken via tablet en mobiel.

In het najaar verschijnt editie twee met planten in de hoofdrol. The Green Gallery is ook te volgen via Instagram, Twitter en Pinterest. Tot aan de lancering wordt afgeteld op www.thegreengallery.com.