Bloemisten Meet-up bij Gerbera United

Inspireren, presenteren, bijpraten én luisteren, dat staat op de agenda van de Bloemisten Meet-up, die zondagmiddag 23 september plaatsvindt bij Gerbera United. Kweker, veredelaar en bloemisten komen op deze manier met elkaar in contact.

Wat is er nu precies verkrijgbaar aan nieuwkomers, bestsellers en specialiteiten in de bloemenbranche? Wat kunnen bloemisten ermee, waar hebben ze behoefte aan? En wat zijn nieuwe ontwikkelingen om op in te spelen? Het zijn allemaal zaken die aan bod komen bij de Bloemisten Meet-up. Bij deze onderhoudende bijeenkomst kunnen vakbloemisten, kwekers en veredelaars elkaar op een ontspannen manier bijpraten over hun werk.

Veredelaar Dümmen Orange is partner van het bloemistenplatform Master Florist, dat de Bloemisten Meet-up organiseert. ‘Als veredelaar kan het soms lastig zijn feedback te krijgen van de mensen voor wie we het uiteindelijk doen: bloemisten en hun klanten. Het event biedt ons en partner Gerbera United een waardevolle kans om rechtstreeks in contact te komen met vakbloemisten en zo informatie te krijgen waarmee nog beter kan worden ingespeeld op hun behoeften’, aldus Dümmen Orange.

De Meet-up, waarvoor bezoekers zich moeten aanmelden, start om 13.00 uur bij Gerbera United in Zevenhuizen.

Bron en foto’s: Dümmen Orange

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties