Bloemistenklok FloraHolland & Waterdrinker promoten ‘Een 10 voor de juf’

In aanloop naar 5 oktober, de Dag van de Leraar, veilen de bloemistenklokken van FloraHolland Naaldwijk en Eelde een assortiment ‘Een 10 voor de juf’ producten. Tegelijkertijd is het ‘Een 10 voor de juf’ assortiment verkrijgbaar in de Cash & Carry van Waterdrinker Aalsmeer.

In week 40 zijn de producten voor Een 10 voor de juf duidelijk herkenbaar aan de felgroene ‘Een 10 voor de juf’ hoes, in het veilblok ‘Plantextra’. Ze worden gepresenteerd als kleine cadeautjes die kinderen kunnen weggeven aan hun juf of meester. Om zo te laten zien dat het bijzonder is wat zij voor hun doen en betekenen.

Jaarlijks viert Nederland op 5 oktober de Dag van de Leraar. Een feestdag voor alle leraren. Ouders, leerlingen, leidinggevenden, collega’s, iedereen kan op deze dag 1 of meerdere leraren in het zonnetje zetten. ‘Een 10 voor de juf’ maakt ouders en kinderen enthousiast om op de Dag van de Leraar de juf of meester te waarderen voor wat zij doen. Bloemen en planten lenen zich bij uitstek om uiting te geven aan een gevoel en/of emotie.

De producten die in de felgroene ‘Een 10 voor de juf’ hoes zowel aan de bloemistenklok van FloraHolland als bij Waterdrinker Cash & Carry verkrijgbaar zijn, zijn:

•Kalanchoë (10,5 en 6cm) van Goodie.nl
•Spathiphyllum (10,5cm) van Van der Voort Potplanten
•Potroos (10,5cm) van Leo van der Harg BV
•Anthurium (10,5cm) van Groene Tint
•Cyclaam (12cm) van Adrichem Potplanten
•Potchrysant (6cm) van gebr. Nederpel Potplanten