Bloemisterij-team doet mee aan Leo Ammerlaan-loop 2017

Het Vakblad voor de Bloemisterij vaardigt een team van vijf personen af voor deelname aan de Leo Ammerlaan-loop op zaterdag 4 februari in Bleiswijk. De ’Bloemisterij-runners’ zijn te herkennen aan hun rode shirt met Bloemisterij-logo.

 

Bloemisterij zal de finishfoto’s verzorgen. Daarnaast plaatst het vakblad een zogeheten ‘selfie booth’ waar bezoekers en deelnemers een selfie kunnen nemen die vervolgens op de omslag van het Vakblad van de Bloemisterij verschijnt.

 

Het parcours van de hardloopwedstrijd, met afstanden van 5 en 10 km, loopt door de kas en bedrijfsruimte van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan. De 10 km-loop (zes rondjes door de kas) start om 13:30 uur, de 5 km-loop (drie rondjes door de kas) om 15:00 uur. Daarna volgen er twee afstanden voor kinderen. Tot nu toe hebben meer dan vijfhonderd deelnemers zich aangemeld. Inschrijven kan nog tot 31 januari op deze site.

 

De opbrengst van het evenement, dat dit jaar voor de zevende keer plaatsvindt, gaat naar Stichting Lach voor een Dag en Stichting Baobab Kids.