Bloomon opent tijdelijke winkel

De boeketten van Bloomon zullen deze maand voor het eerst te koop zijn in een fysieke winkel. Van 17 tot 26 november opent de modeketen & Other Stories een flower pop-up shop in haar winkel in Amsterdam.

In november kunnen klanten van de Amsterdamse modewinkel & Other Stories in een tijdelijke pop-up de boeketten van Bloomon kopen. Het is voor het eerst dat de bloemen van het online platform te koop zijn in een ‘stenen’ winkel. „Ook al zijn we in ons DNA een online bloemenservice, we geloven als Bloomon juist in de kracht van winkels. Zolang je natuurlijk inspireert en vernieuwend bent. Mode en bloemen gaan volgens ons heel goed samen. Dit soort samenwerkingen zullen we in de toekomst vaker zien”, zegt Patrick Hurenkamp, founder en managing director van Bloomon.

De boeketten die in de pop-up worden aangeboden zijn geïnspireerd op & Other Stories. „De najaarscollectie vormt een perfecte inspiratiebron”, aldus Anton van Duijn, style director bij Bloomon. Net zoals op de site zullen de boeketten in drie formaten te koop zijn.