Bollenstreekcorso: doe-het-zelf hart succesvol

  Ook dit jaar worden er geen corsowagens opgestoken in de Bollenstreek. Als onderdeel van het alternatieve corsoprogramma van Bloemencorso Bollenstreek is daarom de actie ‘Doe-het-zelf corsohart’ afgelopen weekend van start gegaan. De respons is groot, zegt de organisatie.

  Met een pakket van €10, met daarin een hart van 40 centimeter, verse hyacinten, steekmateriaal en een instructievideo die gemaakt is door de betrokken arrangeurs, kan iedereen zijn of haar eigen corsogevoel creëren. Er zijn er inmiddels al zevenhonderd verkocht. Mensen kunnen het hart vastmaken aan de voordeur of het bevestigen op de auto en er mee rondrijden.

  De organisatie hoopt via een alternatief programma samen met de inwoners van de regio toch een groots bloemenfeest te maken van het oorspronkelijke corsoweekend 17 en 18 april. Zij gaat de foto’s en video’s net als vorig jaar weer delen.

  Bestellen

  De actieharten zijn tot en met 6 april te bestellen. Het pakket staat op 14 april op één van de ‘take-away plekken’ in de Bollenstreek klaar.

  In Bloem&Blad 3, die uitkomt op 2 april, vertelt gasthoofdredacteur Michael van Namen, die betrokken is bij de actie, meer hierover.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties