Borst Bloembollen beste bloemenkweker 2016

Tulpenbroeier Borst Bloembollen ontving de eerste prijs in de categorie ‘Beste bloemenkweker van 2016’ van Decorum Company. Dijk van Dijk sleepte de titel ‘Beste planten kweker van 2016’ in de wacht.

Traditiegetrouw worden er tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van telersvereniging Decorum Company prijzen voor de beste kweker en beste dealer van het jaar op het gebeid van bloemen en planten van het jaar uitgereikt. Naast de beste kweker en beste dealer ontvingen de bloeier en groeier van het jaar ook een award.

Dijk van Dijk kreeg de titel ‘Beste planten kweker van 2016’. Volgens de aangesloten dealers levert Dijk van Dijk topkwaliteit over de gehele lijn en werkt deze kweker hard om de Decorum kwaliteit steeds verder te verbeteren. Ook het vernieuwende assortiment over het hele seizoen wordt zeer gewaardeerd. Ter Laak Orchids behaalde een tweede plek en de derde plek ging naar Van der Voort Potplanten. F. Hofland en Zn. behaalde de prijs voor ‘Groeier van het jaar’.

In de categorie beste plantendealer kreeg OZ Planten de meeste stemmen van de Decorum-leden. Deze exporteur gaat altijd voor Decorum en wordt daarom gezien als een echte ambassadeur. Decorumdealers FleuraMetz en Profitplant behaalden respectievelijk de tweede en derde plek bij deze verkiezing. Limflor BV behaalde de prijs voor ‘Groeier van het jaar’.

Borst Bloembollen ontving de eerste prijs in de categorie ‘Beste bloemenkweker van 2016’. De aangesloten bloemen dealers prijzen het assortiment en de constante kwaliteit van deze tulpenbroeier. Ook de fijne en intensieve samenwerking wordt zeer gewaardeerd. De tweede prijs ging naar Gerberakwekerij R. Mooijman en de derde prijs werd gewonnen door Picco Bello Hortensia. Staticespecialist won de prijs voor ‘Bloeier van het jaar’.

De Decorum leden kozen J. van Vliet tot beste bloemendealer van 2016. De leden vinden dit bedrijf een betrouwbare klant die steeds meer voor Decorum gaat. Decorumdealers Enigma Flowers en Hamifleurs behaalden de tweede en derde plek binnen deze categorie. Flowerforce werd tot ‘Bloeier van het jaar’ benoemd.

Plantenkweker van het jaar Dijk van Dijk.

Beste bloemendealer van het jaar J. van Vliet.