Bras Fijnaart sluit zich aan bij idverde NL

  Op maandag 1 februari heeft Bras Fijnaart zich officieel aangesloten bij idverde NL. „Met de komst van Bras Fijnaart wordt onze dienstverlening op het gebied van sport nog verder uitgebreid”, aldus Olaf Janssen, CEO idverde NL. De overname past in de strategie van het internationale bedrijf om zich via organische groei en acquisities verder te ontwikkelen.

  Bras Fijnaart is met 55 medewerkers voornamelijk werkzaam in de provincie Noord-Brabant. Zij hebben een jaarlijkse omzet van €8,7 miljoen. Janssen: „Met de aansluiting van Bras Fijnaart staan wij beiden sterker. Zij kunnen hun expertises en dienstverlening verder uitbreiden met de kennis van de idverde groep, wij bieden onze klanten de landelijke ervaring van Bras Fijnaart op het gebied van sport.”

  Vlnr Goof Rijndorp (voormalig directeur Bras Fijnaart), Olaf Janssen (CEO idverde NL) en kees Ploeg (uitvoerend directeur Bras Fijnaart).
  Sport en cultuurtechniek

  „Sinds 1957 hebben drie generaties met veel kennis en ervaring gewerkt aan de ontwikkeling van Bras Fijnaart”, vertelt Goof Rijndorp. „Groenvoorzieningen, sport en cultuurtechniek, hovenierswerkzaamheden, grasterreinen en hydroseeding zijn onze specialismen. Duurzaamheid in ons werk en een duurzame relatie met onze klanten en het milieu zijn de pijlers van ons bestaan. Deze aansluiting bij idverde NL biedt onze klanten én medewerkers veel nieuwe mogelijkheden. Wij blijven voorlopig opereren onder de vertrouwde naam van Bras Fijnaart, maar maken gebruik van de kracht van een internationale organisatie. Hierdoor kunnen wij onze strategie versneld uitvoeren, onze expertise uitbreiden én onze specialismen landelijk aanbieden.”

  Passie voor groenvak

  idverde NL werkt al op verschillende projecten met Bras Fijnaart samen. „Zo vormen wij samen de Groenplus Combinatie waarmee wij het onderhoud van de openbare ruimte in de gemeente Moerdijk verzorgen”, aldus Janssen. „Met Bras Fijnaart sluit een fantastisch bedrijf zich aan bij de idverde groep.” Rijndorp: „Wij hebben dezelfde passie voor het groenvak, zijn trots op onze organisatie en hebben specifieke kennis en kunde in huis. Hiermee staat er een goede basis voor de samenkomst van twee organisaties. ”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties