Certis USA neemt producent van Botanigard over

  Certis USA, de zusterorganisatie van Certis Europe, heeft alle aandelen van LAM International overgenomen. LAM international, gevestigd in Butte Montana USA, is een ontwikkelaar en producent van vele biologische middelen waaronder BotaniGard. Daarnaast heeft de firma een aantal nieuw te registreren producten en projecten in onderzoek.

  Voor Certis Europe zijn de producten van Certis USA de belangrijkste bron van haar portfolio van biorationals. ’Biorationals’ is de term die Certis heeft gelanceerd voor het pakket van groene middelen, biologische bestrijders en andere producten die passen binnen geïntegreerde gewasbescherming.

  In Nederland verkoopt Certis 12 biorationals; dat is 12% van haar portfolio. Binnen deze productgroep is BotaniGard al jaren het grootste middel. De doelstelling van Certis is om binnen vijf jaar naar 25% biorationals in haar portfolio te gaan. De overname van LAM International betekent een belangrijke stap in die richting. Dit bedrijf blijft opereren als dochteronderneming van Certis USA.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties