Chrysantenpromotie voor Russische vrouwendag

  Vrouwendag is één van de belangrijkste dagen van het jaar in Rusland en het moment om een boeket bloemen te geven aan degene die je liefhebt. Royal van Zanten werkt voor een chrysantenpromotiecampagne voor vrouwendag samen met de bloemenschool van de Russische arrangeur Araik Galystan.

  Samen met een aantal kwekers heeft chrysantenveredelaar Royal van Zanten de afgelopen weken diverse promotionele activiteiten opgestart om de verscheidenheid in toepassing van de bloemen onder de aandacht te brengen binnen de keten. Hiervoor zijn diverse online kanalen ingezet want het is nog niet mogelijk om te reizen.

  Grootste bruidsboeket ter wereld

  Zo is ook samengewerkt met de Russische Araik Galystan premium Flower School. Arrangeurs hebben in het oog springende arrangementen gemaakt en tonen daarmee de diversiteit binnen het portfolio. Arrangementen van klein naar groot met als ‘kers op de taart’ het grootste bruidsboeket ter wereld met troschrysanten Chic en Bonita, gemaakt door Araik Galystan. Deze masterpiece heeft zelfs een vermelding opgeleverd in het Guiness Book of World Records. De creatieve sessies zijn daarnaast aangevuld met live sessies waarin informatie is gedeeld over raseigenschappen en teeltwijze.

  Bron en foto’s: Royal van Zanten

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties