DFG verkozen tot Master Entrepreneur Of The Year

Op donderdag 8 oktober is Dutch Flower Group uitgeroepen tot Master Entrepreneur Of The Year 2015. Voor de jury waren de grootte van de onderneming en de positieve cijfers doorslaggevend.

Het was voor de twintigste keer dat de prijs in Nederland werd uitgereik. Ditmaal aan Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group. “De onderlinge betrokkenheid bij het bedrijf, het commitment aan langdurige relaties en het stimuleren van ondernemerschap binnen de onderneming vormen de sleutel tot het duurzame succes van Dutch Flower Group. Dat het bedrijf daarbij oog heeft voor alle stakeholders en bovendien een substantiële bijdrage levert aan tal van sociale projecten, maakt Marco van Zijverden tot een schoolvoorbeeld van een legacy builder”, aldus de jury.

De Entrepreneur Of The Year Award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.