Dümmen Orange neemt Quick Plug over

Quick Plug, bekend als producent van gestabiliseerde zaai-en-stekmedia voor de professionele tuinbouw, is vanaf 1 januari 2017 onderdeel van Dümmen Orange. De directie van Quick Plug draagt de aandelen over aan Dümmen Orange.

De integratie van Quick Plug-technologie moet ervoor zorgen dat beide bedrijven nog beter in staat zijn om hun klanten te bedienen. Ook vanuit fytosanitair oogpunt kan dit voordelen bieden.

Dümmen Orange zegt alle bestaande klantenrelaties te respecteren en waarderen en heeft de directie van Quick Plug gevraagd het bestaande beleid voort te zetten. De directie van Quick Plug blijft gehandhaafd. Nieuw is John van der Maarel, de nieuwe commercieel directeur.

Quick Plug
Quick Plug ontwikkelt diverse concepten voor teeltbedrijven en vermeerderaars binnen de nationale en internationale tuinbouw. In de afgelopen 12 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met klanten in onder ander Nederland, Duitsland, Oost-Europa, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië en Taiwan.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkplanten en vaste planten. De jaaromzet bedraagt ongeveer €220 miljoen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.500 werknemers.