De FlowerTrials-noviteiten van 1 juni

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  PAC: Pelargonium TWOinONE White

  Aan de interspecifieke Pelargonium TWOinONE serie is een nieuw wit ras toegevoegd. De plant heeft een bolvormige plantopbouw met gemiddelde groeikracht, een goede ketenprestaties van stek tot eindproduct en toont robuust in de tuin.

  Agriom: Hydrangea Tabletensia

  Saxtabbar van Hydrangea Breeders Association is inmiddels omgedoopt tot tabletensia (tafelhortensia) vanwege de vlakke bloeiwijze. Vanuit 1 stek per pot vertakt die na 2 tot 3 keer toppen mooi met een rijke bloei. Geschikt om te verwerken in schalen voor binnen en buiten. Veel potentie wordt ook verwacht in hanging baskets.

  De Zonnebloem Jonge Planten: Mandevilla Bloom Bells

  Mandevilla Bloom Bells® Yellow heeft unieke donker gele kleur, is vroeg en rijkbloeiend, heeft klimmende groei en kleine bladeren. De transportgevoeligheid is eveneens een verbetering.

  Florist Holland: Patio Gerbera Capitol Reef

  Patio Gerbera Capitol Reef biedt prachtige XL-planten met grote decoratieve bloemen. Het ras toont zijn roze-witte bloemen van de late voorjaar tot de vroege herfst. Als bonus biedt de plant de mogelijkheid eigen bloemen te plukken voor een mooi boeket.

  HilverdaKooij: Kaylee

  Kaylee is een heerlijke ruikende potanjerserie die de pot makkelijk vult on potmaat 10,5 en 12. De bloemen zijn groot en tweekleurig en bloeit van het voorjaar tot het najaar. De teelt is niet lastig.

  Roses Forever: I am Different

  I am Different is een gloednieuwe serie spectaculaire minirozen. Ontwikkeld voor klanten die iets bijzonders en totaal anders willen. De teelduur in kas, tunnel of open grond is 9 weken.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties