De FlowerTrials-noviteiten van 29 mei

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  Lily Looks: Sensation Serie

  De Sensation Serie bestaat uit natuurlijk korte Aziatische dubbelkleurige rassen (ca 50 to 60cm) met een unieke bloemtekening speciaal voor de potplantencultuur.
  Kenmerken van deze serie zijn: 2 kleurige bloemen die exclusiviteit uitstralen, rijk bloeiend en volle groen blijvende planten.

  Sakata: Petchoa BeautiCal


  De nieuwe generatie Petchoa ‘BeautiCal’ heeft een ronde plantopbouw met prachtige grote aansprekende bloemen. De grote, weersbestendige bloemen herstellen vele malen sneller van de regen dan standaard petunia. Daarnaast is ze ook meeldauwresistant, waardoor ze tot het einde van de zomer mooi blijft.

  Sion: Vivion

  Een absolute aanwinst in het Fancy en Specially segment. De helderwitte bloem, het mooie groene en compacte het blad maken van Vivion een opvallende verschijning. Kenmerkend is de uitstekende houdbaarheid en productiviteit.

  VWS Export – Import of Flowerbulbs: potcalla

  VWS presenteert een hele reeks nieuwe potcalla’s naast ons grote bestaande assortiment. Nieuwe kleuren, specificaties en mogelijkheden zijn beschikbaar voor deze groeiende markt. Tot wel zes weken is te genieten van deze bloeiende potplant.

  Kientzler: Osteospermum SUMMERSMILE


  Door een nieuwe benadering van het kweken weten Osteospermum SUMMERSMILE met een zomerlange bloemenzee tot in de herfst te bekoren. Als potgoed weten SUMMERSMILE door hun ruige architectuur van de planten met een goede vertakking te overtuigen.

  Benary: Helianthus annuus F1 Bert

  Helianthus Bert i een grootbloemige, stuifmeelvrije F1 hybride met heldergele bloemen met een mooie chocokern en weelderig groen blad. Het ras geeft betrouwbaar hoge kiempercentages, heeft compacte groeiwijze en is perfect voor transport.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties