De FlowerTrials-noviteiten van 31 mei

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  D.H.M.Innovation: Diamantina Tourmaline ‘Rose Splash’


  Het Tourmaline segment van de Diamantina-series bestaat uit variaties van niet-klimmende mandevilla soorten. Rose Splash is de nieuwste introductie met extra grote bloemen en bladeren. De bloemen zijn een mélange van rose en zijn volmaakt geopend gedurende verschillende dagen. Wij adviseren minimal 15 cm potjes voor een goede groei van de Tourmaline Rose Splash.

  Endisch: Big 5 Pelargonium peltatum

  Naast de bekende, dubbele, semi-trailing varianten is de Big 5-serie nog een andere variant van dubbelbloemige klimopbladige geraniums. Big 5 Malva, Big 5 Neon Pink India, Big 5 Red Devil, Big 5 Soft Rose en Big 5 White Angel vullen elkaar aan en bieden een compleet kleurenpallet.

  KP Holland: kalanchöe Gardenlina

  Nieuw op het gebied van bloeiende buitenplanten is deze speciaal door KP Holland geselecteerde Gardenlina. De planteigen kenmerken maken dat deze kalanchöe van nature zeer sterk en kleurrijk is.

  Queen Genetics: Green vetplanten

  Het Queen Green Vetplanten assortiment is beschikbaar in veel kleuren en vormen – helemaal klaar om te mengen en te mixen. Om verzekerd te zijn van een goede start met de kwaliteit stekken, is er een special verpakkingssysteem ontworpen zodat de planten het transport goed doorstaan en zo het risico van beschadigde of beschimmelde planten voorkomen wordt.

  Selecta one (NL): Dianthus Peach Party


  De nieuwe PeachParty is een compact potanjersoort met abrikoos gekleurde bloemen die boven het blad uitsteken. In de zomer ontwikkelt de PeachParty een rood oog in het midden van de bloem. Dit creëert een mooi contrast tussen het oog en de lichte zijkant van de bloem. PeachParty heeft vele enkele bloemen, is geschikt voor alle potmaten en is bovendien winterhard.

  Varinova: Merita Shine Red


  Merita is de geheel nieuwe midi F1 Cyclaam. De serie is compact van vorm met sterke bloemstelen, rijkbloeiend en heeft een fraai gemarmerd bladtype. Door zijn
  uniforme en compacte groei is Merita gemakkelijk te telen én te verkopen.

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties