De FlowerTrials-noviteiten van 4 juni

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  Koppe: Belove Cherry

  Belove Cherry heeft een intensieve cerise kleur die mooi contrasteert met donker blad, heeft een korte teeltduur en geeft grote bloemen met klein geel hart. De begonia is geschikt zowel als kamer- als kuipplant. De plant is zeer goed bestendig tegen regen.

  Volmary: Jamesbrittenia SummerDream Burgundy Eye

  De bloemen van de SummerDream-serie hebbenmet attractieve kleuren combinaties. De planten zijn goed vertakt en hebben ronde plantopbouw, zijn hitte- en zontolerant en zijn robuust.

  Armada Young Plants: Dianthus Dianturi Twinkle

  Dianturi Twinkle is een rijk bloeiende tuinplant die meerdere keren per jaar bloeit en geeft felroze, heerlijk geurende bloemen. De plant is winterhard tot -15 graden Celsius. Dianturi Twinkle vergt weinig onderhoud en is ongevoelig voor ziekten en plagen.

  Butterfly Garden:Lavandula stoechas ‘Giant White Summer

  Lavandula stoechas Giant White Summer heeft grote witte bloemen met een blauwe aar, een goede vertakking en bloeit middelvroeg. Dit soort is ook geschikt voor grotere potmaten

  Morel Diffusion: Indiaka

  Indiaka is een nieuwe hitteresistente cyclaam met een intense tweekleurige bloem en is zeer winterhard.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties