De FlowerTrials-noviteiten van 6 juni

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  Westhoff: Candy Shop Pixie Stix Mix calibrachoa

  De serie Candy Bouquet calibrachoa brengt dit jaar een nieuwe opvallende lentemengsels met levendig opvallende bloeipatronen op zeer vruchtbare, krachtige rechtopstaande planten.

  ABZ Seeds: Summer Breeze Pink

  Summer Breeze Pink is aardbei-roos in zacht roze bloemkleur. De gevulde bloemen behouden hun kleur voor een aanmerkelijk langere periode dan de standaard aardbeibloem.

  Danziger: Timeliss Golden Empirer

  Golden Empire is een uniek en imposant ras dat bekendstaat om de opgaande groeiwijze en de rijke, opmerkelijke gouden kleur. De overvloed aan bloemen en de vroege bloei, in combinatie met haar waarde als nectarplant, bezorgt deze prachtige Bidens een natuurlijk en ongelimiteerd tuingevoel.

  Floricultura: phalaenopsis Lady Luck

  Phalaenopsis Lady Luck heeft diepe paarse kleur, minimaal 3 takken en dan ook nog eens mooie vertakkingen. Met deze combinatie ontstaat een bloemenzee van minimaal 40 bloemen. In deze kleurgroep is dat echt uniek te noemen.

  Hem Genetics: Limbo GP Red, Rose & Burgundy Picotee

  Het Limbo GP assortiment wordt met nog twee afzonderlijke kleuren uitgebreid: Orchid veined en Pink. Daarmee bevat de serie maar liefst 24 kleuren.
  Limbo GP behoeven geen groeiregulatoren, dit levert telers een aanzienlijke kostenbesparing op en maakt het teeltproces milieuvriendelijker en minder arbeidsintensief. Voor zowel teler als consument biedt Limbo *GP* het hele seizoen uitstekende prestaties bij talrijke toepassingen.

  Jaldety: Crassula deceptor Stone Age Silver

  Crassula deceptor Stone Age Silver is een groenblijvende laagblijvende vetplant met dichte textuur, met zilvergrijs blad en interessante vorm, gemakkelijk te kweken, heeft weinig onderhoud nodig en is hittebestendig en kent droogte- en zouttolerantie.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties