De FlowerTrials-noviteiten van 7 juni

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  PanAmerican Seed: Zinnia Double Zahara Bright Orange

  Zinnia Double Zahara Bright Orange is een nieuwe variëteit in deze ziekteresistente Zinnia-serie. Net als Double White, een witte variëteit , die tot op heden niet apart verkrijgbaar was. De bloemen zijn dichtgevuld met name geschikt voor zonnige, warme en droge groeiplaatsen.

  Thompson and Morgan: Bidens ‘Stop Light’

  Bidens Stop Light heeft prachtige donkerroze bloemen met zijn felgele centrale oog. De planten zijn bossige planten met een hoogte tot 20 cm.

  Anthura: Alaska

  Alaska is een ‘coole’ anthurium met grote sneeuwwitte bloemen. De plant presteert ook verrassend goed onder langdurig warme omstandigheden.

  Brandkamp: Tropic Lantana

  Aan Tropic Lantana-serie zijn voor 2018 nieuwe soorten toegevoegd: Batida (wit), Tamarillo (geel/orange) en Mango (geel/rose). Ze hebben ook een compacte groeiwijze en bloeien vroeg die lang aanhoudt.

  Florensis: MixMasters Multispecies Cotton Tail

  MixMasters Multispecies Cotton Tail is een nieuwe Mixmaster, evenals Do you Lilac it een nieuwe interspecifieke mix. Daarnaast zijn er nog kant-en-klare MixMasters met plantencombinaties voor een jaarrond aanbod.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties