De FlowerTrials-noviteiten van 8 juni

  In week 24 staan de FlowerTrials weer op het programma. Zoals gewend van het Vakblad voor de Bloemisterij komen wij met een noviteit per deelnemer. Dit jaar voor de tweede keer op de website. De komende twee weken volgen op werkdagen de noviteiten.

  60 veredelaars staan in de startblokken om tijdens FlowerTrials 2018 hun nieuwste assortiment in pot- en perkplanten te tonen. Het evenement is weer in het Westland, Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen. Het evenement is van 12 tot en met 15 juni.

  Hendriks Young Plants: Mosquitaway – Angel Pelargonium

  Mosquitaway zijn rijkbloeiende Angel Pelargoniums voor zowel binnen als buiten. De bladeren van deze planten geuren sterk naar citroen. Deze geur heeft een afschrikwekkende werking op muggen.

  P vd Haak Handelskwekerij: Toscana Nixe

  Het vernieuwde Toscana assortiment heeft een metamorfose ondergaan en wordt gepresenteerd in nieuwe segmenten, inclusief de nieuwste kleuren en soorten uit onze veredeling.

  Schneider youngplants: RedBegonia semperflorens Premium Red

  Begonia semperflorens Premium Red vormt een compacte, ronde plant met een zeer lage hoeveelheid of geen remmiddelen.De bloemen zijn groot, rond en hebben een sterke rode kleur. Naast het rood zijn nog zes kleuren beschikbaar, ook verkrijgbaar zijn in mix- en donkerbladige variëteiten.

  Syngenta FloriPro Services: Antirrhinum Snaptini

  Antirrhinum Snaptini is een goed vertakkende en vroegbloeiende serie die in de plaats komt van Montego. Er zijn negen kleuren: van geel naar tweekleurig bordeauxrood. De serie is verder compact en uniform.

  Dümmen Orange (Duitsland): potanjer Sprint Macy

  Sprint Macy kleurt van de lente tot de zomer met dubbele helder roze bloemen in. Macy maakt deel uit van de compacte en vroege Sprint-serie en heeft een ronde plantopbouw.

  Selecta one: Calibrachoa MiniFamous Neo Orange + Red Eye

  De Calibrachoa MiniFamous Neo Orange + Red Eye is een oranje enkelbloemige calibrachoa met rood oog. Het ras bloeit heel vroeg, heeft het een krachtige groei en vertakt goed. De MiniFamous-serie heeft een breed kleurenaanbod.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties