Dekker Chrysanten lanceert nieuwe huisstijl

Dekker Chrysanten is klaar voor de toekomst met een frisse huisstijl, creatieve verpakkingsconcepten en volop nieuwe variëteiten, bloemvormen en kleuren. Ook op het gebied van internationale groei en duurzame procesontwikkeling timmert het familiebedrijf uit het Hensbroek aan de weg.

Met een knipoog naar Silicon Valley in San Francisco wordt de Dekker Chrysantenvestiging in Hensbroek tijdens de bloeiproefdagen van 11 tot en met 15 juni omgedoopt tot Chrysanthemum Valley. ‘Innovatie zit in onze genen en we presenteren het nieuwste van het nieuwste op chrysantengebied waaronder de two-tone verftechniek met onder andere onze enkelbloemige troschrysant Kennedy,’ aldus directeur Cees Dekker. In samenwerking met handelsbedrijf G. de Koning uit Honselersdijk worden de witte bloemen omgetoverd tot tweekleurig, in elke gewenste combinatie. Het verfproces vindt plaats op milieuvriendelijke basis en gaat niet ten koste van de houdbaarheid van de snijbloem.

Dekker Selections

Behalve de presentatie in Hensbroek van bestaande en nieuwe chrysantensoorten wordt vanaf week 24 ook het mixdoosconcept Dekker Selections bij bloemenveiling Royal FloraHolland uitgebreid met een speciale verpakking voor zes bossen met verschillende soorten pluischrysanten. Nederlandse kwekers en handelaren zijn van harte welkom op woensdag 13 en donderdag 14 juni.

Samenwerking

Dekker Chrysanten trad onlangs toe tot GenNovation waarin met drie andere veredelaars kennis van genetische processen gedeeld wordt. Daarnaast participeert Dekker Chrysanten in Seed Valley waarin bedrijven samenwerken die gespecialiseerd zijn in planten- en zadentechnologie.

Behalve in Hensbroek heeft Dekker Chrysanten ook vestigingen in Colombia en Zuid-Afrika en drie productielocaties in Tanzania. Er zijn 1.200 medewerkers actief en door de gestage groei zijn er internationaal vacatures. Op alle buitenlandse locaties vinden bouwactiviteiten plaats zodat aan de groeiende vraag kan worden voldaan. Daarnaast is er in Hensbroek nog voldoende ruimte om verder uit te breiden.

Bron en beeldmateriaal: Dekker Chrysanten

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties