Dümmen Orange actiever in christusdoorns

  Veredelaar Dümmen Orange gaat voor Euphorbia milii nauwer samenwerken met het Deense productiebedrijf Hjortebjerg. Het betreft veredeling, productie en distributie van de potplant, die ook bekend is onder de naam christusdoorn.

  De samenwerking tussen Dümmen Orange en Hjortebjerg betekent feitelijk dat het Deense productiebedrijf doorgaat met het telen van Euphorbia milii als eindproduct in 6, 11, 13 en 17 cm potten. Bovendien treedt Hjortebjerg op als Dümmen Orange’s distributeur van (on)bewortelde stekjes van Euphorbia milii in Denemarken.
  Euphorbia milii werd in 2018 opgenomen in het sortiment tropische planten van Dümmen Orange. Voor de productie en distributie van de potplant was al een nauwe samenwerking met Hjortebjerg en PT Florion, een vermeerderingsbedrijf in Indonesië. De intensievere samenwerking moet leiden tot verbeterde genetica en meer aanbod voor telers in de wereld. Via een divers en kwalitatief hoogwaardig sortiment willen de partners aan de toenemende vraag naar Euphorbia milii voldoen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties