‘Een 10 voor de juf’ zoekt sponsors

De nieuwe bloemen en plantendag ’Een tien voor de juf’ is op zoek naar sponsors en vrienden die het mogelijk maken dat de dag ook dit jaar in oktober kan plaatsvinden.

Volgens initiatiefnemer Agnes van den Berg is het geld nodig om dit jaar de landelijke media te bereiken met de nieuwe feestdag. „Daarvoor willen we een pr-bureau voor inschakelen.”

Geïnteresseerden kunnen tegen een bedrag van €3500,- partner worden van ‘Een tien voor de juf’. Partners nemen plaats in een werkgroep, krijgen flyers en hun producten worden genoemd. Voor €175,- kunnen individuen of bedrijven ook vriend worden. Naast een vermelding op de website staat daar een feestavond in september tegenover.

Van den Berg zegt dat er vorig jaar een goede basis is gelegd. „Er kwamen veel gave reacties uit het hele land van bloemisten, kinderen, juffen en meesters. We willen heel graag door.”

Op ‘Een tien voor de juf’ geven kinderen hun juf of meester een bloemetje of plant als blijk van waardring. Van den Berg geeft aan dat het doorgaans zo’n vijf jaar duurt eer een nieuwe feestdag tussen de oren van de mensen zit.

Voor contact met Agnes van den Berg: info@10vooreenjuf.nl