Eerste VoorKeur conceptstore geopend

Paul Ras en Francine van Wijk van VoorKeur B.V., hebben vanochtend de eerste conceptstore geopend. In deze testwinkel voor versproducten vraagt het promotieteam naar de mening van het winkelend publiek.

Aan het winkelend publiek wordt gevraagd een enquête in te vullen en de uitkomst van de testresultaten nemen kwekers en handelaren mee in de productontwikkeling, vóór marktintroductie.

De Voorkeur conceptstore in Hoog Catharijne bevindt zich in het Gildenkwartier unit 75 (naast de Man Cave en schuin tegenover de Media Markt). De conceptstore is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12:00 tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

DeelnemenBij voldoende belangstelling zal de conceptstore na één a twee maanden verhuizen van Utrecht naar Den Haag. De periodes worden later bekendgemaakt.

‘VoorKeur’ is een initiatief van Sense marketing & more en BureauSierteelt.nl. De founding partners zijn FloraHolland, Corn. Bak, Waterdrinker en de winkel komt tot stand met ondersteuning van 20Nu.nl, 2Mèt en Wevab.