Familie Zwinkels gaat door als SCD Plant

  Ooit was er een kwekerij onder de naam RLM Zwinkels, die verwijst naar de doopnamen van Ruud Zwinkels. Sinds september 2020 zijn het voorletters van de namen van de kinderen die aanduiden hoe het bedrijf heet. Op de oude locatie van de vetplantenkwekerij in Monster is het gezin opnieuw begonnen

  Feitelijk is het een soort van doorstart. Een deel van de succulenten in de kas van 1,6 ha is 15 jaar geleden door de familie Zwinkels als stekje gepoot. De kinderen, Sofia, Claire en Daan volgen nog een opleiding, maar draaien zoveel mogelijk mee. Tot een maand geleden was het gezin iedere zaterdag en zondag bezig op het bedrijf. Nu was het zaak om weer een goed sortiment in diverse potmaten op te bouwen. En ze moesten werken aan de naamsbekendheid van SCD Plant.

  Dat werken aan de naamsbekendheid doen ze op de klok, met de nieuwe website en afgelopen week de open dag voor relaties en klanten, die we vaak nog kenden uit het verleden. „De stand voor aankomende vakbeurzen zijn we ook al aan het maken,” zegt moeder Francine Zwinkels deze week in het Vakblad voor de Bloemisterij.

  Online is het volledige artikel te vinden via mijnbloemisterij.nl

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties