FloraHolland Seasonal Trade Fair naar twee dagen

  FloraHolland Seasonal Trade Fair duurt in maart 2015 een dag korter. De beurs in Naaldwijk gaat van drie naar twee dagen. De vrijdag vervalt.

  De voorjaarsbeurs van FloraHolland gaat beide dagen open om 9.00 uur. Woensdag 18 maart is er een avondopenstelling tot 21:00 uur en donderdag 19 maart eindigt de beurs om 16:00 uur.
  De beurs wordt in 2015 gecombineerd met het Florist Event. Het Florist Event is een relatie-evenement voor de klanten van de Bloemistenklok Naaldwijk. Hiermee wordt de doelgroep van de kleinschalige inkopende klanten nadrukkelijker bij de Seasonal Trade Fair betrokken.

  Bezoekersaantal viel tegen

  De Seasonal Trade Fair is traditiegetrouw de grote voorjaarsbeurs van FloraHolland. Vorig jaar vielen de bezoekersaantallen echter tegen. Ze trok in drie dagen 3.200 bezoekers. Zo’n 800 minder dan tijdens voorgaande twee edities.
  Een verklaring voor de mindere opkomst had FloraHolland toen niet. Op de beursvloer viel meermaals te horen dat telers en handelaren het drukker hadden met perkgoed dan in 2013, toen er sneeuw lag tijdens de beurs. Vorig jaar heette de beurs nog FloraHolland Trade Fair Naaldwijk.

  FloraHolland Seasonal Trade Fair biedt ruimte aan ruim 400 kwekers van snijbloemen, groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten.

  Bron: Vakblad voor de Bloemisterij