Floral Fundamentals uitgebreid met Hamifleurs en Waterdrinker

  Exporteur Hamifleurs en groothandel en exporteur Waterdrinker Plants & Flowers sluiten zich aan bij Floral Fundamentals. ‘Met deze nieuwe partners verstevigen we ons netwerk in met name Europa en kunnen zij gebruikmaken van de inspiratie van onze topbloemisten’, aldus oprichtster Allison Bradley.’

  Floral Fundamentals verbindt Nederlandse kwekers, leveranciers en bloemisten wereldwijd en geeft vier keer per jaar een gratis digitaal magazine uit. In totaal werken 150 internationale designers, 45 Nederlandse kwekers en 10 leveranciers mee aan dit project.

  Veel kwekers met wie Hamifleurs samenwerkt, zijn al aangesloten bij Floral Fundamentals. ‘Voor ons is het dus een logische stap om ons aan te sluiten. Daarnaast is het voor ons interessant om te weten wat er leeft onder bloemisten, zodat we daar met ons aanbod en inspiratie op in kunnen spelen’, licht Loes Klop, marketing manager bij Hamifleurs, toe.

  Ook voor Waterdrinker Plants & Flowers is samenwerken belangrijk. Joost ter Laare, eindverantwoorlijk voor Waterdrinker Flowers: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken loont, het maakt alle partijen sterker en creëert nieuwe kansen. Zo hopen we kennis en ervaringen van bloemisten in te kunnen zetten om kwekers te kunnen informeren én inspireren en visa versa.’

  Op 22 september ondertekenden Jolanda van der Lugt, namens Floral Fundamentals, Loes Klop, namens Hamifleurs en Joost ter Laare, namens Waterdrinker Plants & Flowers, de samenwerkingsovereenkomst bij Lugt Lisianthus, één van de kwekers die aangesloten is bij Floral Fundamentals.

  Bron en foto: Floral Fundamentals

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties