FlowerTrials annuleert editie 2021

Hoewel een paar weken geleden de algemene teneur nog voorzichtig optimistisch was, ziet FlowerTrials zich genoodzaakt om, in het licht van de aanhoudende en onstabiele situatie inzake COVID-19, het fysieke evenement voor 2021 te annuleren.

Gill Corless, voorzitter FlowerTrials: „Gezien de huidige omstandigheden kan FlowerTrials niet de verantwoordelijkheid op zich nemen om gemeenschappelijke open dagen te organiseren of bezoekers aan te moedigen om verschillende locaties te bezoeken. We vrezen dat in juni de vaccinatiecampagnes niet ver genoeg gevorderd zijn om de veiligheid van bezoekers en personeel te verzekeren. Hoewel we niet kunnen voorspellen welke regels inzake lockdown van kracht zullen zijn in juni, is tien weken voor aanvang annulering helaas de enige realistische optie.”

Gezien de meeste FlowerTrials exposanten hebben aangegeven interesse te hebben in een gezamenlijk digitaal promotie-initiatief, wordt er gewerkt aan een online alternatief om de nieuwste pot- en perkplanten in week 24 aan de sector voor te stellen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties