Breeders Avenue aan andere kant van de weg

  Breeders Avenue is tijdens de FlowerTrials 2018 net aan de andere kant van de N231 gelokaliseerd. Op twee minuten rijden van de oude locatie. Verder hanteert deze locatie dezelfde formule als in voorgaande jaren.

  Onder de naam ‘Breeders Avenue’ verzorgen de veredelaars ABZ Seeds, Evanthia, Floranova, Hem Genetics, Takii en Thompson & Morgan al drie jaar lang een gezamenlijke presentatie van hun nieuwe variëteiten. Zij menen dat het samenwerkingsverband een veel groter publiek bereikt dan een individuele veredelaar zou kunnen bereiken. Breeders Avenue is een van de drukst bezochte locaties tijdens de FlowerTrials. Ook Fleuroselect, de internationale organisatie voor de pot- en perkplantenindustrie, stelt haar prijswinnende noviteiten tentoon op de locatie van Breeders Avenue.

  Om het groeiende aantal bezoekers te kunnen ontvangen, zal het samenwerkingsverband dit jaar de noviteiten in een grotere kas presenteren: bij Takii Europe/HortiparQ in de Kwakel. „Door te verhuizen naar onze grotere kas, die vlakbij de oude locatie ligt, krijgen we meer mogelijkheden om de planten tentoon te stellen”, Harm Custers, manager marketing & sales Flowers bij Takii Europe.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties