World Horti Center onderschrijft gedachtegoed FlowerTrials

  ‘Where plants meet people/Waar mens en plant samenkomen’ is het thema van de FlowerTrials. De organisatie wil met dit thema benadrukken dat productshows de perfecte gelegenheid zijn om nieuwe contacten te leggen en bestaande te onderhouden. Deze gedachte past goed bij de missie van World Horti Center: een internationaal toonaangevend platform zijn waar bedrijven innoveren, verbinden, creëren en inspireren.

  Het evenement gaat immers niet alleen om de laatste vernieuwingen op pot- en perkplantengebied, maar ook om de mensen die deze variëteiten creëren, produceren, kopen en verkopen.

  World Horti Center is dit jaar een van de 32 locaties die meedoet aan de FlowerTrials. Schoneveld presenteert op 300 m² haar nieuwste noviteiten, evenals Van den Bos Flowerbulbs. Floricultura toont een kleine selectie in haar permanente stand. Op haar hoofdvestiging in Heemskerk staat zo’n 70% van haar assortiment in bloei aangevuld met de jaarlijkse noviteiten.

  De nieuwste deelnemer aan de FlowerTrials is Queen Genetics uit Denemarken. Dit is een veredelingsbedrijf dat internationale bekendheid geniet vanwege het brede assortiment van ethyleentolerante pot- en snijkalanchoës. Als aanvulling op de laatste innovaties laat Queen Genetics ook nieuwe potrozen, potchrysanten, Euphorbia milli, potasters en echeveria zien.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties