Gerbera-inspiratie voor bloemisten tijdens Meet-up de Vakbloemist

Zondag 23 september vond een nieuwe Bloemisten Meet-up plaats, geïnitieerd door de Vakbloemist. Meer dan 50 vakbloemisten bezochten deze inspiratiemiddag die plaatsvond op de kwekerij van Gerbera United in Zevenhuizen. Arrangeurs maakten bloemwerk met de gerberas’ van Florist Holland. De Meet-ups hebben als doel de bloemist in nauwer contact te brengen met kwekers en veredelaars.

Florist Holland liet bezoekers kennismaken met standaard Gerbera’s, mini Gerbera’s, Piccolini Micro Gerbera’s en verschillende specialties. Bloemdesigners Pascal de Laat en Thijs Harmens verzorgden inspiratievolle demonstraties met de diverse producten. Daarnaast konden bloemisten een bijzonder kijkje nemen in het veredelingsproces, door een presentatie over de verschillende fases van de bloemen voorafgaand aan de introductie van een commercieel ras op de markt. De bloemen die na de meet-up overbleven, werden naar een verzorgingshuis gebracht.

‘Het is bijzonder waardevol voor Florist om feedback te ontvangen van bloemisten. Dat maakt onze focus op veredeling nog marktgerichter, aldus marketingmananger Lisanne Fabriek. Florist Holland is sinds dit jaar partner van de Vakbloemist.

 

Bron en foto’s: Florist Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties