’Gorinchem’ in beeld en woord

Het is weer gezellig druk in Gorinchem, tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in de Evenementenhal. Bijpraten en bijblijven is het devies. Er was genoeg nieuws te delen.

Op de eerste openingsdag, dinsdag 11 februari, was het volgens Ramon Schlepers van de beursorganisatie als vanouds lekker druk. Ongeveer 4.400 bezoekers waren er de eerste dag, wat ongeveer evenveel was als vorig jaar, en dat kwam voor Schlepers toch een beetje als een welkome verrassing omdat de bezoekers zich nu voor het eerst via een KvK-nummer moesten registreren. De verwachting was wat minder bezoekers, maar dat bleek toch mee te vallen. De tweede beursdag trok 6.755 bezoekers.

Niet bemand
Op de beurs was ook weer als vanouds een opgewekte stemming, waarbij tijdens de tweede beursdag – woensdag 12 februari – onverwacht slecht nieuws letterlijk zichtbaar werd. De stand van tuinbouwtoeleverancier Arend-Sosef was niet meer bemand. Door financiële problemen was het bedrijf genoodzaakt om van de ene dag op de andere alle activiteiten te staken.
Maar de overgebleven ruim 400 exposanten, al dan niet in een gedeelde stand, konden op de elfde editie van Tuinbouw Relatiedagen, na vijf jaar Rijswijk nu de zesde keer in Gorinchem, ook beter nieuws melden.