Bloem en Blad Bloemen en planten Green Powers-huisshow Adomex

  Green Powers-huisshow Adomex

  0

  Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer organiseert Adomex de Green Powers-huisshow. Drie dagen lang staat de vestiging in Aalsmeer in het teken van ‘de kracht van groen’. Ook de stand van de groenleverancier op de Trade Fair staat in het teken van Green Powers.

  Tijdens de Green Powers-huisshow is de showroom in z’n geheel ingericht met presentaties van het brede en diepe assortiment snij- en decoratiegroen. Ook de Adomex speciaal geselecteerde ‘Dare to be creative’ deco-collectie, displays met X-Mas Bunches & Picks en overig groen is te zien, evenals de nieuwste kerstcollectie ‘Sparkling X-Mas 2018’.

  Eén van de hoogtepunten van de huisshow zullen de workshops ‘Kokkerellen met Groen’ zijn. Deze workshops zijn speciaal voor arrangeurs, bloembinders, boeketmakers van boeketterieën en medewerkers van bedrijven die de retail bedienen. In de workshop gaan zij zelf aan de slag met decoratiegroen.

  De stand op de Trade Fair wordt gedecoreerd door arrangeur Sarah Dikker, bekend van Hollands Beste Bloemstylist en Fleur je Leven. Met haar creatieve inbreng toont zij ‘de kracht van groen’ om bezoekers te inspireren. Adomex eigen Green Lady wordt speciaal voor deze gelegenheid weer bijzonder groen aangekleed zodat bezoekers met haar op de foto kunnen.

  Bron en foto: Adomex

  Reageer op dit artikel

  avatar