Greenport Boskoop zoekt testers precisielandbouw

  Greenport Boskoop start met een programma precisielandbouw. De toepassing van innovaties uit de precisielandbouw biedt ook mogelijkheden voor boomkwekers. Greenport Boskoop zoekt deelnemers die samen met Delphy willen testen welke technieken voor de boomkwekerij in regio Boskoop interessant zijn.

  Greenport Boskoop wil de toepassing van innovaties vanuit de precisielandbouw binnen de Greenport stimuleren. Samen met Delphy wordt eerst gekeken waar de interesses van kwekers liggen en wordt vervolgens een programma opgezet met demonstraties, testen en proeven op praktijkpercelen.

  Qua mogelijkheden kan er gedacht worden het werken met drones voor waarneming, meting en bestrijding, het monitoren van vochttoestand in perceel of pot, onkruiddetectie met camera’s of inzet van autonome voertuigen zoals onkruidrobots. Kwekers die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met de Greenport.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  binance registrácia
  9 maanden geleden

  Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/sk/register?ref=53551167