GreenTech Live & Online van juni naar september

  RAI Amsterdam verplaatst de vakbeurs Greentech Amsterdam van 15-17 juni naar 28-30 september. De organisatie verwacht dat er na de zomer 2021 meer mogelijkheden op gebied van reizen en door vaccinatieprogramma’s. Het blijft wel een Live & Online event, net als afgelopen jaar

  In 2020 noopte corona GreenTech ook al om de beurs in Amsterdam uit te stellen. Toen van juni naar oktober. De eerste editie onder de naam Live & Online was vooral virtueel van aard. In totaal 6.300 personen uit de professionele tuinbouwsector tekenden in voor dat evenement.

  Dit jaar wil de organisatie graag ook fysieke (live) activiteiten, waarbij rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen zoveel mogelijk bezoekers en standhouders elkaar kunnen ontmoeten. Het online platform zal net als in 2020 een breed programma bieden voor degenen die niet in staat zijn om naar Amsterdam af te reizen. Volgens Mariska Dreschler, directeur tuinbouw van GreenTech,kunnen blijft fysiek beursbezoek hard nodig en is dat niet te vergelijken met online interactie tussen vakgenoten. Online heeft GreenTech volgens haar wel nieuw publiek bereikt; de community is vergroot. Online zal de beurs daarom actief blijven.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties