Kees van Egmond schrijft open brief aan Jack Goossens: Hallo Jack,

  Hallo Jack,

  Ik dacht nou, dan schrijf hem maar een brief. Want dat was best een goede zet van je tijdens de ALV. Ik bedoel dat je ná de rondvraag nog even het woord richtte tot de aanwezigen. Dat loog er niet om, wat je zei. En niemand had het hart in z’n lijf om nog te reageren. Het was natuurlijk ook laat zat.

  Vond je de opkomst ook zo tegenvallen? Ik geloof dat er net 5% van de leden aanwezig was. We zagen het al toen we om kwart voor zeven het parkeerdak opreden. Weinig auto’s en binnen bij het buffet nog keuze genoeg. Man, wat was die gebakken zalm lekker! Chapeau!

  Ik merkte dat het je niet lekker zat zoals het op dit moment bij de veiling gaat. Teveel klagers die op de rem trappen, te weinig steun voor de veranderingen die de directie en de raad van commissarissen voorstaan. En daarom schetste je ons zelfs het beeld van een exit-scenario. De boel ontbinden, iedereen krijgt zijn centen terug en gaat voor zichzelf beginnen. Willen we dat dan?

  Ik denk het niet Jack. De leden die de klok in de lucht willen houden niet in ieder geval. En ook de kweker niet die zo boos was dat hij al twee keer dit jaar geen stapelwagens kon halen. Volgens mij die vrouw van de pioenen ook niet. Zij wil alleen maar dat het invullen van haar gegevens wat makkelijker gaat. En collega Paul Barendse al helemaal niet. Wat moet hij zonder ALV? Een van de weinige sprekers die geen last maar een lust is voor de luisteraars.

  Ik snap jou Jack, maar ook de op de remtrappers. Want zei Lucas het zelf niet? Dat de wereld er nu toch weer anders uitziet dan we drie jaar geleden dachten? Het is zó moeilijk voor te stellen dat ons wereldje rigoureus op de schop gaat. Dat de keten voor een deel verdwijnt. We moeten het allemaal nog zien Jack. Wees nuchter.

  Maar dat FloraHolland iets moet is duidelijk. Investeren in FloraMondo. Stapelwagens aanschaffen. Leden vragen erom. Doelbewust veranderen zonder luchtfietserij.

  Hartelijke groet, Kees.

  p.s. Misschien staan die 95% afwezigen wel allemaal achter het beleid joh!

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties