Hochzeits-Hortensie wint Show Your Colours Award IPM 2016

  Hydrangea macrophylla hybride (Hochzeits-Hortensie) van Helmers Baumschulen is de winnaar van de Show Your Colours Award IPM 2016.

  Een bezoekersjury en een vakjury kende de award toe vanwege de mooie witte bloemen en de associatie met een groen huwelijk. De prijs werd donderdag 28 januari overhandigd aan de winnaar Eike Helmers door juryvoorzitter en IPM-directeur Oliver P. Kuhrt en Dessi Malakov in de BIZZ Holland stand.

  Op de tweede plaats eindigde Buxus sempervirens ‘Buxus Jeans of garden’, ingezonden door Boomkwekerij Notkamp namens alle FloraHolland buxuskwekers.

  De gedeelde derde plek was voor Gaulteria procumbens ’SPECGP11’ (Gaultier Pearl) van Special Plant Zundert en Skimmia japonica Dwarf series van Van Vliet New Plants uit Stroe.

  Jurering
  Bezoekers van de IPM in Essen konden tot en met donderdagochtend via muntjes hun favoriete plant of concept belonen. Daarnaast kon online worden gestemd via de websites van IPM Essen en BIZZ Communications. Op donderdagmiddag beoordeelde een vakjury de inzendingen.

  De Show Your Colours Award IPM 2016 is een samenwerking tussen beursorganisatie IPM en BIZZ Communications.

  Winnaar Eike Helmers (met bokaal) is blij met de Show Your Colours Award IPM 2016