Tuin en Landschap Tips Internationale tuinfotografie in Hortus Amsterdam

  Internationale tuinfotografie in Hortus Amsterdam

  0

  Van 7 september t/m 31 oktober is de Hortus Amsterdam gastlocatie voor de IGPOTY-tentoonstelling. De tentoonstelling toont een reeks foto’s die zijn ingezonden voor de competitie International Garden Photographer of the Year 2018.

  IGPOTY-tentoonstelling Hortus Amsterdam
  Deze foto van Marcio Cabral is de winnaar van de IGPOTY-competitie van 2018.

  De International Garden Photographer of the Year (IGPOTY)-competitie en -tentoonstelling wordt ieder jaar georganiseerd vanuit Kew Gardens in Londen en is ’s wereld grootste op het gebied van tuin- en plantfotografie.

  Fotografen van over de hele wereld doen mee aan IGPOTY. De thema’s zijn tuinen, natuur, bloemen, planten en landschappen. Ieder jaar in februari worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De tentoonstelling staat dan in Kew Gardens in Londen. Daarna reist deze tentoonstelling de wereld rond; langs tuinen in Engeland, maar ook botanische tuinen in Portugal, Duitsland, Zweden en in de Hortus Amsterdam.

  Miranda Vrolijk
  Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

  Reageer op dit artikel

  avatar