JUB Holland beleeft winnen Tuinbouw Ondernemersprijs als familiebedrijf

JUB Holland vindt de reacties op het winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs overweldigend. Jaap-Jan Uittenboogaard is blij dat het voltallige personeel met volle teugen meegeniet.

„Wat ben ik blij dat we bijna het voltallige personeel hebben meegenomen naar de prijsuitreiking. Dan zien zij wat voor impact de prijs heeft. Ze zijn na het winnen des te trotser, omdat zij ook de presentaties van de twee andere genomineerde bedrijven hebben mee gekregen. Ze zijn zich dan bewuster van hun eigen prestaties. Bewuster in ieder geval als we het personeel pas de volgende ochtend in de kantine hadden geroepen en medegedeeld dat we de prijs hadden gewonnen. Nu hebben we het als een familiebedrijf beleefd”, vertelt Uittenboogaard.

Verder staat de telefoon niet stil met felicitaties en is er voor de tweede achtereenvolgende dag voldoende gebak voor iedereen. Het gehele kantoor staat verder vol met bloemstukken. Zakelijk zijn de reacties vooral van binnen de sector; Uittenboogaard verwacht de komende dagen misschien ook wel enkele buiten de sector. Verder reageren veel familie en kennissen.

Jaap-Jan Uittenboogaard: „Deze prijs is ook voor alle medewerkers, wij doen het samen.”