John Celie genomineerd voor Entrepeneur Of The Year award

John Celie is met Groenland B.V. genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award. Deze award zet vernieuwend ondernemerschap op een voetstuk en moedigt ondernemers aan om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen.

John Celie staat aan het roer van Groenland B.V., een holding die faciliteert in het succes van haar bedrijven: Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers. „Ik ben enorm verrast door deze nominatie, niets vermoedend kwam ik op kantoor en werd hier totaal door overvallen. We gaan uiteraard ons best doen om de Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award in de wacht te slepen. Alleen al deze nominatie is de kroon op alles wat wij met Groenland B.V. hebben bereikt. Daarnaast is het een mooie kans om de sierteeltbranche nog beter op de kaart te zetten”.

De ondernemersprijs wordt in meer dan zestig landen uitgereikt. In 2015 won Marco van Zijverden ook al eens deze award. De prijsuitreiking in Nederland zal in oktober plaatsvinden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties