Aalsmeer Flower Festival van 2 naar 6 dagen

De zevende editie van Aalsmeer Flower Festival is van 19 tot en met 24 juni. Voor het eerst geen twee maar zes dagen tal van bezienswaardigheden en activiteiten met bloemen in de hoofdrol. Het thema van dit jaar is ‘Flowers & Fashion’.

 

Editie 2020 staat in teken van bloemen, mode en kunst en speelt zich in museum de Historische Tuin en het Flower Art Museum, beide gevestigd in Aalsmeer. Zoals elk jaar maken professionele bloemdesigners voor het Aalsmeer Flower Festival creaties met verse snijbloemen en planten. Zij laten zich dit jaar inspireren door het thema ‘Flowers & Fashion’, met speciale aandacht voor duurzaamheid en hergebruik. De hoofdarrangeurs zijn Marloes Joore en Tineke Geerlings.

Diverse activiteiten

Tijdens het festival is er in het Flower Art Museum onder meer een tentoonstelling over ‘Flowers & Fashion’. Op het museumterrein vindt gelijktijdig de kunstbeurs Nature Art Fair plaats. Op beide locaties zijn naast de bloemarrangementen activiteiten zoals veilsessies, workshops, muziek en activiteiten voor kinderen. Tussen de musea kan een vaartochtje, fietstocht of wandeling worden gemaakt.  Meer informatie: www.aalsmeerflowerfestival.nl.

Veel sponsoren

Het Aalsmeer Flower Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Stimuflori, Gemeente Aalsmeer, Rabobank Regio Schiphol, Royal FloraHolland, Waterdrinker Aalsmeer, Greenport Aalsmeer, Barendsen Flowers en vele andere sponsors.

Hieronder een impressie van het Flower Festival in 2019

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties