Bosman Van Zaal verhuist naar Green Park Aalsmeer

Systeemleverancier voor de tuinbouw Bosman Van Zaal verhuist naar Green Park Aalsmeer. Onlangs is een koopovereenkomst getekend voor 2,7 ha aan de Braziliëlaan in Aalsmeer. Daar zal begin april met de bouw worden gestart van een nieuwe productiefaciliteit met kantoor. De oplevering van de nieuwbouw vindt begin december 2018 plaats.

Als systeemleverancier voor cropscience bedrijven, internationale multinationals, onderzoeksinstellingen, vermeerderaars en professionele kwekers helpt Bosman Van Zaal de ambitie en visie van haar opdrachtgevers te realiseren. Omdat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid, was een nieuwe locatie nodig die ruimte biedt aan een sterk geautomatiseerd productieproces. Het nieuwe pand zal plaats bieden aan meer dan tweehonderd medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn.

Green Park Aalsmeer, gelegen tussen Schiphol, Royal FloraHolland en de N201, is speciaal bedoeld voor bloemen- en sierteeltgerelateerde bedrijven, logistieke ondernemers, maar ook bedrijven uit de home, gift & garden-sector. Het bedrijventerrein is een ontwikkeling van de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties