Dijk van Dijk wint Noviflora NEW Award met Smoked Hydrangea

Hortensiakwekerij Dijk van Dijk heeft met Smoked Hydrangea de Noviflora NEW Award 2018 gewonnen. Uit handen van directeur Xander van Reisen ontving Robin van Dijk gisteren de prijs en een waardecheque van €5.000 voor marketingondersteuning.

Hortensiakwekerij Dijk van Dijk ontvangt de Noviflora NEW Award 2018 voor Smoked Hydrangea.

De Smoked Hydrangea werd door jury „een rebelse bloem” genoemd die zijn schoonheid toont met een zwartgeblakerd randje. „Wij verwachten dan ook dat met er met deze hydrangea een nieuwe doelgroep wordt aangesproken: jonge consumenten tussen de 20 en 35 jaar. Hierdoor wordt er een doorbraak in de traditionele hortensiamarkt gebracht. Met haar stoere uiterlijk in kartonnen tray is deze nieuwkomer een opvallende verschijning.”

Behalve Dijk van Dijk waren nog vier andere bedrijven genomineerd voor de award. Het ging daarbij om: OrchiDiva met Cymbidium Magic Chocolate, Duijnplant BV met Zamioculcas zamiifolia Zenzi, Van der Arend Tropical Plantcenter met Philodendron narrow Camouflage en VDE Plant met Alocasia Stingray. Het is de derde keer dat de Noviflora NEW Award werd uitgereikt.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Sneak Preview, een event dat speciaal voor kwekers voorafgaand aan de Noviflora Huisshow werd georganiseerd. Te zien was hoe Noviflora de producten van kwekers aan zijn klanten presenteert.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties