Drietal Bommelse bedrijven organiseren inspiratiedagen met orchidee

De phalaenopsisbedrijven VW Orchids, Hoog Bos en Artisan organiseren van 6 tot en met 14 juni, dus tijdens de Orchid Inspiration Days, hun eigen evenement in de regio Bommelerwaard

In navolging van de Orchids Inspiration Days, met dit jaar 14 deelnemende orchideeënkwekerijen in de regio’s Westland, Bleiswijk en Aalsmeer, zetten ook de teeltbedrijven VW Orchids, Hoog Bos en Artisan uit Nieuwaal van woensdag 6 tot en met donderdag 14 juni hun deuren open voor vakgenoten en handelsrelaties. Elk van de drie geeft haar eigen invulling geven aan het programma. Informatie over het sortiment en de noviteiten voor komend jaar staat voorop. Uiteraard worden de bezoekers ook bij de Bommelse telers geïnspireerd met concepten van phalaenopsis.

Buitenlands bezoek

Door de open dagen bij collega’s en tijdens de FlowerTrials, van 12 – 15 juni, komen veel buitenlandse klanten over en maken exportbedrijven tijd vrij om met hun klant op bezoek te gaan bij hun leveranciers. De drie kwekers uit Nieuwaal hebben op eigen initiatief een evenement opgezet, omdat hun klanten vroegen of ze die periode ook bij hen langs mochten komen. Na evaluatie zal bekeken worden of een tweede editie volgt of dat er aangesloten wordt bij bestaande initiatieven.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties