Jouw huisstijl op snijbloemenvoeding van Chrysal

Tijdens de Trade Fair en IFTF introduceert Chrysal de Customised Sachet, een mogelijkheid om je logo, huisstijl of eigen design op een snijbloemenvoeding te drukken. Kortom, je eigen visitekaartje op ieder boeket bloemen dat je verkoopt.

De Chrysal Customised Sachet heeft een minimum bestelvolume van 2.000 stuks. Naast deze noviteit komt Chrysal met nog twee innovaties.

Met nieuwe en verbeterde Chrysal Professional 2 bevat precies genoeg voedingsstoffen voor de natuurlijke ontwikkeling van bloemen, terwijl het voorkomt dat bloemen te ver openen. Naast de verbeterde Professional 2 introduceren Chrysal FlowPro 2, een complete lijn met conditioners en vase & foam producten die ervoor zorgt dat je niet meer hoeft aan te snijden, voordat je je bloemen op water zet.

Met de nieuwe Gypmix realiseert grotere en wittere gypsophilia. Het is een combinatie van Chrysal RVB Clear, Chrysal AVB en de nieuwe OptiGyp. De nieuwe Gypmix vergroot het aantal geopende bloemen, vergroot het gewicht en, het belangrijkste, houdt gipskruid langer mooi. De Gypmix is in eerste instantie verkrijgbaar in Kenya, andere regio’s zullen volgen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties